В Добропольском районе мужчина до смерти забил женщину на глазах у ее 7-летней дочери

Переглядів: 3152 0 24.11.2018 в 11:30:44 Новини поліції
В Добропольском районе мужчина до смерти забил женщину на глазах у ее 7-летней дочери

Співробітниками добропільської поліції затримано чоловіка, який скоїв жорстоке вбивство своєї дружини та, залишивши малолітню дитину разом з мертвою матір’ю, пішов з дому. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем мешкання виявлено труп 34-річної жінки з ознаками насильницької смерті.

Під час перевірки попередньо встановлено, що напередодні ввечері під час спільного вживання алкогольних напоїв між подружжям на ґрунті ревнощів виникла сварка. Коли доводи скінчилися, розлючений 30-річний чоловік почав бити свою кохану. Від отриманих травм жінка померла на місці. Побачивши це, зловмисник накрив її тіло ковдрою та пішов з будинку, сказавши 7-річній дівчинці, що її мама лягла спати. Маленька дитина до самого ранку знаходилась в оселі з померлою жінкою, поки її не виявили родичі загиблої.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник вже раніше притягався за скоєння кримінальних правопорушень та близько півроку тому звільнився з місць позбавлення волі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Джерело: http://orbita.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх