В Доброполье соревновались учителя физкультуры

Переглядів: 1826 0 16.09.2017 в 08:00:47 Новини спорту
В Доброполье соревновались учителя физкультуры

13 вересня 2017р. на стадіоні   Білозерського професійного гірничого ліцею були проведені змагання з легкоатлетичного багатоборства серед вчителів  фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» ЗНЗ міста Добропілля. Змагання присвячувалися 85-річчю Донецької області та проводилися з метою популярізації легкоатлетичного спорту в місті, підвищення ефективності навчально-тренувальної роботи.

На заході були присутні методист МК Гнилицька Л.В., директор ДЮСШ Базюк І.М., які привітали педагогів з цим спортивним святом. Учасники змагалися в наступних видах: біг 100м; стрибки у довжину з місця; метання гранати; біг 800 та 1500м. 

За підсумками змагань вчителі показали дуже гарні результати. Переможцями стали: Роман О.О., НВК-ліцей та Михалко О.І., НВК №4. ІІ та ІІІ місця посіли Ісмагілова О.О., ЗОШ №18, Кулініч Н.В., Щерба М.М., ЗОШ №15 (серед жінок) та Піддубний О.В., ЗОШ № 18, Подопригора О.О., ЗОШ №6 (серед чоловіків). 

Маємо надію, що такі педагоги стануть прикладом для своїх вихованців, а змагання – щорічними.

Бажаємо всім вчителям міцного здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх