У Добропіллі відзначили День Гідності та Свободи + ФОТО

Переглядів: 891 0 22.11.2019 в 10:30:26 Новини місцевої влади
У Добропіллі відзначили День Гідності та Свободи + ФОТО

«Ми з вами не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які і сьогодні відстоюють інтереси народу України. Низко вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі. Їх подвиг є безцінним для України!»

Такі слова лунали сьогодні біля пам’ятного знаку на Алеї героїв. Представники міської влади, організацій та підприємств, громадськість зібралися разом, аби вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист національних інтересів Української держави та її європейського вибору.

Нікого з присутніх не залишили байдужими виступи Слушаєнко Катерини, яка акапельно виконала Державний гімн, та Салтовської Дар’ї, яка проникливо прочитала вірш про любов до України.

gidnist4

gidnist5

Заступник міського голови Олексій ГАЛИЦЬКИЙ та голова обласної громадської спілки Захисників Донеччини Генадій ЧЕТВЕРЬОВ, звертаючись до присутніх, наголосили, що демократичну Україну будує кожен із нас своїми вчинками, своєю працею і своєю системою цінностей. Важливо, щоб ці цінності базувалися на моралі та державотворчому патріотизмі.

gidnist6

gidnist3


Джерело: Добропільська міська рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх