В Доброполье состоялся Кубок города по женскому волейболу + ВИДЕО

Переглядів: 997 0 02.02.2019 в 13:30:09 Новини спорту
В Доброполье состоялся Кубок города по женскому волейболу + ВИДЕО

26 січня 2019 року в спортивному залі Палацу спорта відбулися захоплюючі ігри розіграшу Кубка міста Добропілля з волейболу серед жінок, у якому взяли участь 5 команд з Покровська, Олександрівки, Родинське, Добропілля (2команди). 

Під час урочистого відкриття змагань до присутніх звернувся начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту  Віталій Кличов та головний суддя Андрій Аскеров, які побажали учасникам вдалого виступу і приємних вражень. Також завітали привітати учасниць Кубку вихованці дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти Добропільської міської ради відділення спортивної гімнастики на чолі з молодим фахівцем, тренером, майстром спорту України зі спортивної гімнастики Галиною Галяєвою. Чарівні гімнастки виступили з феєричним номером, зірвавши бурю оплесків.

Поєдинки проходили у видовищній, безкомпромісній боротьбі і численні вболівальники отримали масу задоволення від дій гравців на волейбольному майданчику.

За результатами ігор  на ІІІ-му місці у турнірній таблиці – команда «Добропілля - 2» , ІІ-ге – у ДЮСШ м. Покровськ, а І-ше здобула команда     м. Родинське. Переможці були нагороджені грамотами, медалями, а чемпіони — ще й Кубком. Найкращі гравці змагань отримали призи за номінаціями: «Кращий захисник» –Дар’я Машир (м. Покровськ), «Кращий пасуючий» –Діана Карпенко (Добропілля-1) та «Кращий нападаючий» – Анастасія Гайдук (м. Родинське).


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх