У Добропіллі відбувся фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя» + ВIДЕО

Переглядів: 918 0 27.04.2019 в 10:30:57 Новини спорту
У Добропіллі відбувся фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя» + ВIДЕО

24 квітня в місті Добропіллі у Палаці спорту пройшов фінал обласних змагань серед учнів 6-8 класів загальноосвітніх шкіл «Олімпійське лелеченя».

Учасниками заходу стали 8 команд:

ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2

РОДИНСЬКА ЗОШ І-ІІ ступенів № 36

КРАМАТОРСЬКА ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25

БІЛБАСІВСЬКИЙ ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

НІКОЛЬСЬКА ГІМНАЗІЯ «СОФІЯ»

ВУГЛЕДАРСЬКИЙ НВК «ПОЛІТЕХНІЧНИЙ ЛІЦЕЙ»

КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1

ТОРЕЦЬКИЙ ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 8

Привітати учасників змагань завітали: виконавчий директор відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро ПОДОПРИГОРА, начальник Донецького обласного віділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерство освіти і науки  України Ігор НЕСТЕРЕНКО, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Віталій КЛИЧОВ.

Спортивний захід складався з чотирьох частин: «презентація команд», «комбінована естафета», «рухлива гра» (вибивний), вікторина на знання історії олімпійського руху.

За презентацію найбільше балів отримали юнаки і дівчата Великоновосілківського району, другими стали діти з Краматорська, третіми – Билбасівки.

Найспритнішою в естафетах виявилася команда Великоновосілківського району, друге місце тут посіла команда Билбасівки, третє –Родинське.

Дуже емоційним видався третій вид спортивного заходу – «рухлива гра» (вибивний). У фіналі команда Білбасівки поступилася представникам Торецька. Третє місце тут посіли юнаки і дівчата Родинське.

У вікторині перше місце посіла команда Вугледару, друге – команда Білбасівки, трійку призерів замкнула збірна команда Родинське.

За підсумками всіх випробувань перемогу вибороли представники Білбасівки, , друге місце – у юнаків і дівчат Великоновосілківського району, на третій позиції –Родинське.

Кращі команди були нагороджені медалями, кубками, грамотами та цінними призами.

Такі заходи зближують дітей, виховують в них здоровий дух суперництва, допомагають їм весело та активно проводити своє дозвілля.

Всеукраїнський фінал заходу «Олімпійське лелеченя» пройде у вересні в Києві, на якому зустрінуться команди переможці з усіх областей України.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх