В Доброполье спасатели рассказали о безопасном обращении с боеприпасами

Переглядів: 1093 0 19.05.2018 в 09:00:10 Новини МНС
В Доброполье спасатели рассказали о безопасном обращении с боеприпасами

Співробітники Служби порятунку  проводять профілактичні бесіди з громадянами аби донести до людей важливість дотримання елементарних правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Адже на території Донецької області тривають бойові дій. Імовірність натрапити на снаряд чи гранату просто під час прогулянки досить висока. Кожен мешканець регіону повинен добре знати, що робити при виявленні боєприпасів.

Так, 18 травня представники 19-го державної пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області  провели роз'яснювальну роботу серед населення м. Добропілля. Під час заходу рятувальники розповіли громадянам про заходи безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Зокрема, люди дізналися від представників ДСНС про різні види боєприпасів, їх особливості та різновиди. Їх об’єднує спільна властивість – детонація навіть застарілої міни   може не лише вбити, але й покалічити. Саме тому потрібно бути вкрай обережним та не ризикувати власним життям та здоров’ям.

Аби люди не забували про життєво важливі правила та дотримувалися їх, співробітники Служби порятунку «101» вручали тематичні листівки та пам’ятки.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх