У Добропiллi проведено завершаючий захід із представниками ОСМ та учасниками проекту «Активна Громада – запорука Добробуту»

Переглядів: 722 0 23.11.2019 в 11:23:11 Суспільство
У Добропiллi проведено завершаючий захід із представниками ОСМ та учасниками проекту «Активна Громада – запорука Добробуту»

Проведено завершаючий захід із представниками ОСМ та активними учасниками за висновками виконаного проекту «Активна Громада – запорука Добробуту», що реалізується в рамках компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення і розбудови миру. Діяльність проекту була спрямована на підвищення активності громадян у взаємодії з місцевими органами влади, долучення громадян до пошуку та створення нових платформ задля конструктивного діалогу громадян з владою. Цільовою аудиторією проекту є молодь м. Добропілля. Загалом за 12 тижнів проведено 35 тренінгів.

Під час тренінгів були створені ініціативи. Проведені виїзні зустрічі до партнерських ГО м. Маріуполь, м. Харків, та м. Ужгород, та м. Краматорськ із активної молоді, що пройшли навчання. Візити надали можливість ознайомитися з ініціативами, поспілкуватися з активістами, представниками влади. За результатами проекту, молодь висловила зацікавленість у створенні місця, в якому вони могли б проводити час з користю в оточенні однодумців, ввисловлювати креативність, чим могли би самореалізуватися. Це буде місце, де молодь зможе обговорити свої проекти, плани на майбутнє та з користю провести час.
Ця публікація була підготовлена в межах реалізації проєкту «Активна громада - запорука добробуту» Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Технічним партнером імплементації Програми Малих Грантів, в рамках якої реалізується проєкт, є ГО «Взаємодія - Плюс».


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх