В Доброполье прошел конкурс детского рисунка “Охрана труда глазами детей”

Переглядів: 1250 0 25.01.2019 в 11:30:17 Новини підприємств
В Доброполье прошел конкурс детского рисунка “Охрана труда глазами детей”

На виконання завдань, визначених у наказі Головного управління Держпраці у Донецькій області від 29.11.2018 № 1544 щодо проведення VIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», 18 січня на ПАТ «ДТЕК Октябрьська ЦЗФ» пройшов конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей». Конкурс проводиться з нагоди Дня охорони праці в Україні у рамках Всесвітнього дня охорони праці. В даному заході прийняли участь: заступник начальника відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Володимир Куций та головний державний інспектор відділу Андрій Леонов. Дітям у ігровій формі були наведені основні поняття охорони праці на підприємстві та роз’яснені правила безпечної поведінки у школі та на вулиці.

Мета проведення конкурсу – це формування свідомої позиції дітей і молоді щодо визначення основних пріоритетів здорового способу життя та формування свідомого ставлення до безпечних умов праці в різних сферах сучасного життя. Основні етапи проведення конкурсу націлені на акцентування уваги молоді як майбутніх працівників, на усунення та своєчасне виявлення виробничих небезпек та ризиків, профілактики виробничого травматизму, формування превентивної культури охорони праці, активізації творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості та виявлення, вибір та підтримка талановитої молоді.

Використання творчих здібностей дітей та залучення до цього процесу їх батьків може бути одним із шляхів вирішення зовсім «не дитячих» проблем у сфері охорони праці, а також дієвим превентивним методом запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

 


Джерело: https://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх