У ДОБРОПІЛЛІ ПРОЙДЕ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ГОДИНА НАРОДОВЛАДДЯ»

Переглядів: 1039 0 23.08.2016 в 10:40:10 Афіша
У ДОБРОПІЛЛІ ПРОЙДЕ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ГОДИНА НАРОДОВЛАДДЯ»

23 серпня до Дня Незалежності України пройде Всеукраїнська акція «Година Народовладдя», під час якої громадяни мають відповісти на запитання: «Чи керуєте ви країною?»

Місто: Добропілля

Час: 12:00- 14:00

Місце проведення:  центральна площа міста ім. Арутюнова

Інститут «Республіка» реалізовує всеукраїнську акцію «година народовладдя» з метою закликати українців замислитися над тим, чи можуть вони впливати на долю свого міста і країни в цілому.

Під час проведення інфогодини мешканцям населеного пункту нададуть 2 бланки: один з визначеним переліком проблем в місті, інший – пустий. Після чого, координатори Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» Інституту «Республіка» запропонують міщанам направити звернення до органів місцевого самоврядування (зокрема, мера й депутатів). Звернення покликані привернути увагу місцевих чиновників до існуючих проблем та нагадати їм, що вони мають реалізовувати надані їм владні повноваження та працювати на благо народу.

Під час інфогодини громадяни також отримають корисну інформацію щодо реформи з децентралізації, прямих інструментів участі та місцевих ініціатив: що зробити, аби ключові гравці місцевого самоврядування виконували обіцянки? як домогтися позитивних змін? до кого звертати у разі виникнення проблеми?

Акція покликана максимально залучити  громадян до життєдіяльності міста й участі у вирішенні локальних проблем.

Контакти: Калінін Сергій – 050-980-44-72

 


Джерело: сайт міста Добропілля

ComForm">
avatar
Наверх