В Доброполье исследовали взаимодействие власти и общественности

Переглядів: 1013 0 24.02.2018 в 12:00:53 Новини району
В Доброполье исследовали взаимодействие власти и общественности

Вчора в залі засідань міської ради за ініціативи Благодійної організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд «ГОРЄНІЄ» та за підтримки виконкому в рамках реалізації проекту «Підвищення зацікавленості громадських об’єднань Донецької та Луганської областей в питаннях євроінтеграції» відбулось фокус-групове дослідження та глибинне анкетування щодо взаємодії влади і громади, повідомляє сайт міської ради.

В заході взяли участь представники громадських організацій міста, активна громадськість та працівники міської ради.

Фокус-групове дослідження складалось з чотирьох тематичних блоків питань та було спрямоване на формування експертної оцінки ситуації щодо рівня зацікавленості та готовності суспільного сектора громади брати участь в процесах місцевого реформування. Присутні обговорили переваги участі громадськості у розвитку та реформуванні міста, проблеми, які виникають під час цього процесу, потенціал та загрози залучення широкої аудиторії до обговорення та реалізації запланованих заходів.

Глибинне анкетування дозволило виявити сильні сторони взаємодії громади з владою на прикладі конкретних фактів успішного партнерства, а також визначити проблемні питання, що можуть виникати під час такого співробітництва.

Юрист та менеджер проектів БО «Всеукраїнський Благодійний Фонд «ГОРЄНІЄ» Олег ПЕТРОВ підкреслив, що за підсумками зустрічі буде складено ряд пропозицій для круглого столу з громадськими організаціями, міжнародними донорами та представниками влади, який заплановано на березень поточного року.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх