В Доброполье День аграриев отметили волейбольным турниром

Переглядів: 1519 0 17.11.2017 в 08:00:18 Новини спорту
В Доброполье День аграриев отметили волейбольным турниром

12 листопада у Добропіллі, в спортивному залі Добропільської ЗОШ І-ІІІ ст., відбулись змагання з волейболу, присвячені Дню працівників сільського господарства. Участь у турнірі взяли шість команд. Про це повідомляється на сайті Управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної держадміністрації.

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Це свято всіх аграріїв країни, і саме йому присвячено районні змагання з волейболу серед колективів фізкультури району на Кубок В.І.Каніболоцького.

 

На турнір завітала голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, яка привітала учасників зі святом і побажала міцного здоров`я та спортивної наснаги. Змагання почалися з першої подачі м`яча Валерієм Івановичем Каніболоцьким.

В запеклій боротьбі перемогла команда с. Ганнівка, друге і третє місця посіли команди с. Шахове і с. Добропілля відповідно.

Краща команда отримали почесний кубок, всі учасники - грошові нагороди,  а переможці - ще й особисті призи від голови Добропільськоі районної ради.


Джерело: http://ddk.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх