В Доброполье драка двух мужчин закончилась больничной койкой и уголовным производством

Переглядів: 1555 0 10.04.2018 в 08:00:30 Новини поліції
В Доброполье драка двух мужчин закончилась больничной койкой и уголовным производством

Співробітниками Добропільського відділення поліції затримано молодого чоловіка, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження 46-річному місцевому мешканцю. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до травматологічного відділення міської лікарні з травмами голови та обличчя госпіталізований 46-річний чоловік.

Під час перевірки було встановлено, що зазначені травми він отримав в ході бійки з невідомим молодим чоловіком біля одного з місцевих магазинів. Правопорушник був встановлений протягом декількох годин. Ним виявився 24-річний мешканець смт. Св’ятогорівка Добропільського району. Молодик пояснив, що між ним та опонентом виникла сварка біля місцевого супермаркету. Він лише одного разу вдарив кулаком в обличчя потерпілого, однак під час падіння останній вдарився об бетонні виступи.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

 


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх