1 сентября в Доброполье состоится велофестиваль “ДоброВело”

Переглядів: 908 0 31.08.2018 в 17:00:31 Новини спорту
1 сентября в Доброполье состоится велофестиваль “ДоброВело”

Осінь розпочнеться для Добропілля велофестивалем “ДоброВело”, який “відкриє свої двері” для місцевих жителів та гостей міста 01 вересня. Початок о 14:00 на площі Арутюнова.

“ДоброВело” - це не просто свято для всієї родини, а й популяризація велосипеду серед мешканців міста, як зручний та раціональний транспорт, який може стати для них чудовим об’єднавчим інструментом, що допоможе сприяти просуванню сталого розвитку міста.

Організаторами велофестивалю “ДоброВело” є громадська організація “Асоціація велосипедистів Києва” та молодіжний центр “Добро”.

У рамках події пройдуть різноманітні активності, серед яких: дитячі велоперегони, майстер-клас з обслуговування велосипедів, велопробіг Добропільським районом та інші.

Протягом дня, з 14:00 до 20:00 місцеві мешканці матимуть змогу скористатися послугами веломайстерні та безкоштовно полагодити свій велосипед. 

Для тих, хто вважає велосипед більше, ніж просто розвагою досвідчені велоактивісти проведуть лекцію “Велосипед, як зручний вид транспорту”, де можна буде дізнатися про позитивний розвиток міст та подискутувати на велосипедні теми.

Навчальна програма запланована і для велосипедистів та велосипедисток, які хочуть навчитися пересуватися на дорогах безпечно. Для них працюватиме велошкола з безпеки руху. Більше того у подальшому вони зможуть самі ділитися набутим досвідом з колегами та навчати майбутніх велотренерів у своєму місті. Програма Велошколи розроблена ГО “Асоціація велосипедистів Києва” та створена для підвищення велокультури, безпеки, дисципліни та взаємоповаги у велоспільноті. 

Велошкола з безпеки руху на дорозі функціонуватиме і для дітей, але матиме спрощений варіант і включатиме лише теоретичну частину. 

Фінальним акордом масштабної велоподії стане смачний велопікнік з охолоджуючими лимонадами та кінопоказ  “Bikes vs Cars” (“Вело проти Авто”) режисера Фредеріка Ґерттена просто неба з велогенератором. Гості фестивалю на власні очі побачать “магію” велогенератора та самі матимуть можливість стати джерелом енергії.

Ця велосипедна подія стане п’ятими за рахунком веловихідними, що проходять у містах Донецької та Луганської областях.

У програмі велофестивалю:

● 14:00 - реєстрація на велопробіг

 

● 14:00-20:00 - веломайстерня: безкоштовно ремонтуємо велосипеди мешканців 

● 14:00-15:00 - лекторій “Велосипед, як зручний вид транспорту” 

● 15:00-16:30 - тренінг для тренерів велошколи з безпеки руху на дорозі 

● 15:00-16:00 - велошкола з безпеки руху на дорозі для дітей 

● 16:00-16:30 - дитячі велоперегони

● 16:30:17:30 - майстер-клас з обслуговування велосипедів 

● 17:30-19:45 - велопробіг Добропільським районом (20 км) 

● 20:00-22:00 - велопікнік та кінопоказ “Bikes vs Cars” (“Вело проти Авто”) режисера Фредеріка Ґерттена просто неба з велогенератором.

Участь у всіх активностях безкоштовна!

Велофестиваль “ДоброВело” відкритий для усіх - і дорослих, і малих.

Проект “ВелоСхід” / “Cycling through Donbas and beyond” виконується ГО “Асоціація велосипедистів Києва” в рамках Проекту “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти для зв’язку: 

Ірина Ярко - медіакоординаторка проекту “ВелоСхід” 

ГО “Асоціація велосипедистів Києва”

+38 (097) 424 68 00

[email protected] 


Джерело: http://dobronews.com.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх