Невероятные приключения добропольских "Непосед" в Запорожье

Переглядів: 987 0 06.11.2018 в 12:30:37 Творчість
Невероятные приключения добропольских

З самої назви розумієш, що це щось неймовірне та дуже цікаве. В заході взяли участь близько 350 учасників із різних куточків України. Оцінювало виступи юних талантів журі, до складу якого входили представники Харківської хореографічної академії . І саме тут, на берегах Дніпра, серед такої великої кількості талановитих учасників, вихованці народного художнього колективу ансамблю танцю «Непосиди» ЦДЮТ м. Добропілля вибороли дипломи, зайнявши почесні ІІ та ІІІ місця.

Не менш цікавими були подорожі «Непосид» Хортицею. Вона вражає своїм розмаїттям. Ось перед тобою розкинувся широкий степ, а вже за хвилину оточують віковічні дерева, які пам’ятають славетні часи козацтва; озера зі скелястими берегами, які зачаровують своєю красою, та могутній Дніпро. До вподоби була й екскурсія до музею ретро-автомобілів «Фаетон». Хоча цей заклад досить молодий, його колекція нараховує більше ніж 150 екземплярів ретро-техніки. Крім автомобілів і мотоциклів, тут представлені рідкісні зразки бойової військової техніки.

Шановні наші керівники, Ларисо Миколаївно, Світлано Сергіївно, Ліліє Володимирівно, саме завдяки Вашій праці, наполегливості, любові до наших дітей «Непосиди» вкотре доводять, що вони - талановитий колектив. Бажаємо нашим дітям нових творчих злетів, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. А керівникам колективу ¬ задоволення від праці та гучних перемог своїх вихованців.

З повагою, батьки


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх