У чому плюси і в чому складність роботи чоловіків і жінок в одному колективі на підприємствах ДТЕК Енерго

Переглядів: 1039 0 07.03.2020 в 11:30:12 Новини підприємств
У чому плюси і в чому складність роботи чоловіків і жінок в одному колективі на підприємствах ДТЕК Енерго

На підприємствах ДТЕК Енерго працює чимало представниць прекрасної половини людства. Напередодні 8 березня ми звернули увагу на чоловічі колективи, де працює лише одна єдина жінка. Поговорили з ними про свято та з'ясували, у чому плюси і в чому складність роботи чоловіків і жінок в одному колективі. 

Допомогли у цьому співробітники Шахтоуправління Білозерське.

Маргарита Книш, провідний фахівець з навчання та кадрового резерву: «Чоловіки більш стримані і зібрані, ніж жінки. Вони допомагають у важку хвилину, можуть заспокоїти і підбадьорити, що є безумовним плюсом для нас, емоційних жінок. А мінус в тому, що не всі чоловіки сприймають жінок серйозно. Для деяких більш авторитетним є думка колег-чоловіків, тому іноді доводиться бути більш жорсткою і наполегливою, щоб домогтися виконання певного завдання». 

Олександр Тимофєєв, керівник департаменту з управління персоналом: «Плюси очевидні: наші співробітниці відповідально ставляться до посадових обов'язків і завдань. Доручену роботу виконують в строк. Цим жінки відрізняються від чоловіків: вони більш пунктуальні і більш уважні до деталей».


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх