В добропольском Центре предоставления административных услуг дополнен перечень услуг

Переглядів: 1078 0 25.09.2017 в 11:00:40 Новини району
В добропольском Центре предоставления административных услуг дополнен перечень услуг

Відповідно до рішення Добропільської міської ради від 20.09.2017 № 7/31-13 «Про внесення доповнень до рішення міської ради від 21 червня 2017 року № 7/26-6 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг у місті Добропіллі, які надаються Добропільською міською радою, її виконавчими органами та комунальними підприємствами (нова редакція)», було доповнено перелік послуг, що надаються Центром надання адміністративних послуг у м. Добропілля, а саме: послуги Головного територіального управління юстиції в Донецькій області та Добропільського міського відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області.

Таким чином Центром додатково надаватимуться наступні послуги: державна реєстрація статуту територіальної громади, державна реєстрація змін до статуту, видача дублікату свідоцтва про державну реєстрацію статуту територіальної громади, скасування державної реєстрації статуту територіальної громади, оформлення, видача або обмін паспорта громадянина України з безконтактним носієм та оформлення, видача або обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон (з безконтактним носієм).

За додатковою інформацією звертатися до Центру надання адміністративних послуг (м. Добропілля, вул. Першотравнева, 83) або за телефоном (06277) 2-79-23; 095-330-25-60.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье


Новини по темі:


ComForm">
avatar
Наверх