В Белозерском и Новодонецком скоро появятся Центры безопасности

Переглядів: 1144 0 16.02.2019 в 09:30:08 Новини району
В Белозерском и Новодонецком скоро появятся Центры безопасности

Майже в усіх регіонах країни успішно реалізуються проекти зі створення Центрів Безпеки в об'єднаних територіальних громадах. Донеччина є лідером за кількістю відкриття таких центрів, які сьогодні успішно функціонують, повідомляє ДСНС у Донецькій області.

Наразі триває будівництво інших Центрів безпеки. Так, найближчим часом планується відкриття Центрів безпеки в майбутніх Білозерській, Новодонецькій, Ольгінській, Хлібодарівській, Новогродівській, Святогірській  та в існуючих Андріївській і  Соледарській об’єднаних територіальних  громадах. Головне управління ДСНС України у Донецькій області надає всебічну допомогу та підтримку громадам у вирішенні проблемних питань, що виникають в процесі будівництва.

Відкриття Центрів безпеки – важливий крок на шляху забезпечення належного рівня безпеки кожному мешканцю громади. Постійна присутність оперативних служб дозволить максимально скоротити час прибуття на місце події, своєчасно надати всю необхідну допомогу та підвищити якість безпекових послуг.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх