В Белозерском правоохранители обнаружили у двух женщин наркотики

Переглядів: 1907 0 31.08.2017 в 08:00:54 Новини поліції
В Белозерском правоохранители обнаружили у двух женщин наркотики

Одна із зупинених співробітниками поліції жінок - 42-х річна місцева мешканка мала при собі медичний шприц із наркотичною речовиною, а інша – 31-річна правопорушниця розгулювала містом із  «травичкою» та засобами для виготовлення синтетичного наркотичного засобу. Обидві жінки будуть притягнуті до відповідальності.

Так вчора під час патрулювання міста Білозерське, співробітники Добропільського відділення поліції звернули увагу на жінку, яка раніше вже неодноразово потрапляла в поле їх зору. Під час бесіди із 42-річною місцевою мешканкою, вона добровільно зізналася, що має при собі шприц із рідким наркотиком. Жінка пояснила, що самостійно його виготовила для особистого вживання і як раз збиралася вколотися.

Іншу правопорушницю поліцейські зупинили поблизу місцевої крамниці. Перевіряючи документи та власні речі 31-річної жінки, в одній кишені її куртки був виявлений поліетиленовий пакетик із канабісом, а в іншій – прекурсор для виготовлення синтетичного наркотику. Як виявилося, мешканка Білозерського тільки-но звільнилась від відбування покарання за зберігання наркотиків, але замість того, щоб змінити свій спосіб життя – взялася за старе.

В обох випадках наркотичні речовини вилучені та відправлені на експертизу. Відносно обох правопорушниць правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх