У 50-летнего жителя Доброполья изъяли наркотические вещества

Переглядів: 1168 0 13.03.2018 в 11:00:46 Новини поліції
У 50-летнего жителя Доброполья изъяли наркотические вещества

Протягом минулого тижня поліцейські тричі вилучали наркотики у перехожих. Заборонні речовини вилучені та направлені на експертизу. За даними фактами відкриті кримінальні провадження.

Поліцейськими постійно вживаються заходи, направлені на виявлення правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних речовин та притягнення до відповідальності правопорушників. Найбільш поширеними злочинами у цій сфері є зберігання наркотичних речовин.

Так, минулого вівторка під час патрулювання вулиць міста, поліцейські Селидівського відділення поліції зупинили для перевірки документів молодого чоловіка. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік помітно нервував. В ході огляду його особистих речей був виявлений згорток з марихуаною.

Того ж дня співробітниками Добропільського відділення поліції був зупинений для перевірки документів 50-річний місцевий мешканець. При огляді особистих речей чоловіка була виявлена речовина рослинного походження, зовні схожа на наркотичну.

А минулої неділі співробітники Мирноградського відділення поліції на території місцевої автостанції затримали 43-річного місцевого мешканця з марихуаною.

Власники заборонених речовин пояснили, що виготовили наркотики для власного вживання шляхом паління.

Вилучені наркотичні засоби поліцейські направили на експертизу, а стосовно правопорушників відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх