Творчі збагачувальники на Добропільській фабриці святкували виробничій Новий рік 20 грудня + ВИДЕО

Переглядів: 861 0 25.12.2019 в 12:30:09 Новини підприємств
Творчі збагачувальники на Добропільській фабриці святкували виробничій Новий рік 20 грудня + ВИДЕО

Знаєте чому ми радіємо виконанню виробничого плану? Не тільки тому, що це добрий привід завчасно засвітити на підприємствах новорічні вогники. А ще й тому, що річний план раніше терміну – гарна ознака, що підприємство працює як годинник, чітко та злагоджено.

Цього року наші творчі збагачувальники на Добропільській фабриці святкували виробничій Новий рік 20 грудня. І їм справді є чим пишатися, бо у 2019-му встановили новий рекорд з переробки рядового вугілля на концентрат – цілих 4,3 млн тонн за 354 дні.

Рядове вугілля для збагачення сюди приходить з шахт Павлоградвугілля та Добропіллявугілля. Декілька років поспіль фабрику нарощує темпи переробки. Це можливо завдяки модернізації та дбайливому ставленню до обладнання на якому працюють збагачувальники. У 2019 році компанія ДТЕК інвестувала у фабрику понад 41 млн грн.

Концентрат, який випускають збагачувальники, стає паливом для Криворізької, Запорізької, Ладижинської, Придніпровської, Бурштинської та Добротвірської теплоелектростанцій. Вже на ТЕС відправили 2,5 млн тонн палива.

«Я пишаюся тим, що працюю з командою, яка не боїться труднощів, - певна директор ДТЕК Добропільської ЦЗФ Надежда Судак. – Ми розуміємо, що від стабільної роботи вугільних підприємств залежить життя нашого регіону, бо на даний момент компанія ДТЕК – найбільший платник податків і наповнювач місцевих бюджетів у Великому Добропіллі».

 


Джерело: ДТЭК Добропольеуголь


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх