Творческие работы воспитанников добропольского ЦДЮТ представили на выставке в Чехии

Переглядів: 954 0 30.01.2019 в 12:30:16 Творчість
Творческие работы воспитанников добропольского ЦДЮТ представили на выставке в Чехии

Вже кілька років поспіль колективи ЦДЮТ: народна студія образотворчого мистецтва «Фантазія» (кер. Кімеріна А.М.), зразкова дизайн-студія «Самородок» (кер. Ганієва О.Р.) і студія образотворчого мистецтва «Колібрі» (кер. Мазій В.В.) беруть участь у Міжнародній виставці-конкурсі дитячих творчих робіт в чеському місті Лідіце і отримують запрошення на наступний рік. Ця виставка-конкурс за 35 років завоювала міжнародну популярність і стала однією з найбільших і найстаріших дитячих художніх виставок в Європі і в усьому світі. В останні роки на виставку щорічно надходить понад 25 тисяч робіт з більш ніж 80 країн світу.

З 2004 року головним організатором є Меморіал Лідіце з підтримкою Міністерства культури ЧР, Міністерства освіти, молоді і фізкультури ЧР, Міністерства закордонних справ ЧР та Чеської комісії для ЮНЕСКО.

Ми можемо пишатися нашими маленькими добропільчанами, другий рік поспіль вихованці народної студії образотворчого мистецтва «Фантазія» отримують нагороди. Вже традиційно чеське посольство в м.Києві влаштовує для переможців з України маленьке свято з врученням нагород. На жаль в цей раз у нас не було можливості поїхати на нагородження і нам пообіцяли грамоту відправити поштою. І ось довгоочікувану нагороду і книгу з чеськими казками отримала вихованка "Фантазії" Савіна Надія. Надіїна робота буде експонуватися в лідіцькій галереї цілий рік.  

     Бажаємо нових творчих успіхів всім талановитим вихованцям ЦДЮТ!


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх