Талантливые дети Большого Доброполья показали свое мастерство

Переглядів: 814 0 08.04.2019 в 08:30:20 Творчість
Талантливые дети Большого Доброполья показали свое мастерство

Шкільні роки - незабутня пора життя. Друзі - найцінніше, що ми здобуваємо у дитинстві. Якщо друзів об’єднують спільні інтереси, їх життя стає наповненим та  дуже цікавим. Восьмий рік поспіль у МШ №1 м. Добропілля проводиться конкурс фортепіанних ансамблів «Нас подружила музика», який стає дедалі популярнішим, адже запрошує до себе у гості дітлахів з музичних шкіл Білицького, Білозерського, Новодонецького.

Вік учасників і учасниць - від 6 до 15 років, склад - від дуету до квартету. Виступали не лише друзі, але й рідні сестри та брати, загалом - 16 ансамблів (34 учасники).

«Ми наче побували на справжньому філармонічному концерті, відпочили душею й раділи тому, скільки талановитих дітей навчається в наших школах», - діляться враженнями батьки однієї з учасниць.

А музика лунала дійсно цікава та різноманітна: весела танцювальна та ніжна лірична, вона малювала яскраві образи казкових героїв та примхливі зміни настрою, вела у подорож в минуле та занурювала в різнобарвний світ дитинства. Діти з захопленням слухали кожен виступ, хвилювались, підтримували один одного. Деякі роблять лише перші кроки на сцені, а деякі (як учасники та учасниця фортепіанного квартету, який, до речі, подарував слухачам один з найяскравіших номерів конкурсу) продовжують заняття музикою навіть після закінчення школи.

Бажаємо великого успіху талановитим дітям Великого Добропілля! Нехай 2 квітня 2019 року стане однією з яскравих сторінок їх творчої біографії!


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх