Исполком Добропольского горсовета внимательно рассматривает все обращения населения

Переглядів: 1270 0 12.12.2017 в 13:00:03 Новини місцевої влади
Исполком Добропольского горсовета внимательно рассматривает все обращения населения

Звернення, що надходять до міської ради від мешканців міста Добропілля, уважно розглядаються виконкомом.

Звернутися до Добропільської міської ради можливо в письмовій або усній формі. Термін розгляду звернень громадян визначений статтею 20 Закону України «Про звернення громадян».

Як правило, звернення розглядаються і вирішуються в термін не більше одного місяця від дня їх реєстрації, враховуючи вихідні, святкові та неробочі дні. Звернення, які не потребують додаткового вивчення та проведення перевірки за ними, розглядаються невідкладно, але не пізніше п’ятнадцяти днів від дня їх отримання.

Якщо ж в місячний термін вирішити порушені у зверненні питання неможливо, строк розгляду звернення може бути подовжено, про що повідомляється особі, яка подала звернення. Разом з тим, загальний термін розгляду звернення не може перевищувати сорока п’яти днів від часу його отримання.

Звернення, оформлене без дотримання вимог статті 5 Закону України «Про звернення громадян», повертається заявникові з відповідними роз'ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою статті 7 Закону України «Про звернення громадян». Тому рекомендуємо Вам оформляти звернення відповідно до чинного законодавства.


Джерело: http://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх