Таланты Шаховской громады

Переглядів: 873 0 03.09.2018 в 12:00:39 Творчість
Таланты Шаховской громады

Пролетіло літо... А спогади залишаються... Сьогодні ми хочемо розповісти про дівчинку - Соболь Дашу, вихованку закладу дошкільної освіти «Тополька» Шахівської сільської ради, яка приймала участь у Всеукраїнському фестивалі дитячої художньої творчості "Єдина родина" у місті Очаків Миколаївської області цього літа.

   Фестиваль проводився з метою популяризації дитячої та юнацької творчості, виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розвитку їх творчих здібностей, залучення юних аматорів до активної участі у мистецькому житті, пошуку нових форм і методів роботи з виконавцями, поширення передового досвіду.

   Участь у заході взяли понад 1000 вихованців (учнів) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти віком від 5 до 21 року з 9 областей України: Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької, Харківської.

  На сценічних майданчиках фестивалю змагалися за перемогу юні аматори з колективів художньо-естетичного напряму позашкільної освіти вокального, хореографічного, народно-інструментального, фольклорного, циркового жанрів, гуртків художнього слова та літературної творчості, серед яких була і Даша. Вона блискуче виконала дитячі пісні і зайняла третє призове місто серед учасників фестивалю. Даша майбутня зірочка Шахівської громади.

   Вітаємо! Зичимо  натхнення та творчої наснаги!


Таланты Шаховской громады


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх