Святой Николай путешествует населенными пунктами Добропольского района + ФОТО

Переглядів: 899 0 26.12.2018 в 14:30:46 Освіта
Святой Николай путешествует населенными пунктами Добропольского района + ФОТО

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.
Святий Миколай – таємничий, шляхетний, чуйний, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.
Цікаво та весело пройшло свято Миколая в Шилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні школи разом із педагогами-організаторами Батицькою А.І., Нагач К.Г., керівниками гуртків, класними керівниками підготували чудову літературно-музичну композицію “Миколай іде до нас”. Діти ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, декламували вірші, танцювали, співали пісні.

Вже стало доброю традицією у День Святого Миколая зустрічати в стінах Шилівської школи гостей, а саме представників ТОВ «Перспектива». Вони завітали до малечі з подарунками. Колектив закладу на чолі з директором Аллою Шевкун висловлює щиру подяку за небайдуже ставлення до дітей, за підтримку, чуйне та щире серце!

По закінченню заходу діти отримали подарунки від Святого Миколая, а він в свою чергу побажав усім гарного настрою, учням - веселих свят та незабутніх зимових канікул.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх