ЦДиЮТ: ""Новий рік - нові починання!""

Переглядів: 1498 0 28.08.2014 в 14:55:16 Творчість
ЦДиЮТ:

Щиро вдячні

         Ясний осінній промінчик нагадав нам, що розпочався вересень.  Він зазирнув у віконце народної студії ТБ та преси « Рожевий слон» і запросив дітей до заняття улюбленою справою – журналістикою.  Перше, що побачили діти, –  це красиву, чисту, простору після ремонту студію, де ще вирував запах краски, лаку. І іншу кімнату вони теж  не впізнали.  Нарешті здійснилась їх багаторічна мрія –  створена  радіостудія. А допомогли доброзичливі, щедрі, добрі, небайдужі до творчості дітей  люди.  Це Сергій Олександрович Сметанін, який зробив своїми  руками із свого ж будівельного матеріалу кімнату звукозапису.  За що  йому керівники студії та діти дуже вдячні.  Він  справжній майстер свого діла.

       Ми знаємо, що 5 вересня у Сергія Олександровича  День народження. Бажаємо  здоров’я  міцного,  мов граніт, щастя безмежного, любові рідних та близьких,  добробуту, миру, усього найкращого, що можна побажати чудовій людині.

     Хочеться виразити  подяку ще одній людині (яка попросила не називати її прізвище) за подаровані  для радіостудії шпалери.  А допомогли зробити ремонт  слюсар Геннадій Григорович Пакін  та  прекрасні жінки, техперсонал Центру дитячої та юнацької творчості.  Вони, як  ніхто інші, завжди ладні допомогти вихованцям та посприяти у вирішенні всіляких дитячих проблем.

                                                     Щира Вам подяка та низький уклін від студії «Рожевий слон»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх