В Добропольском районе стартовала акция «Экологическая мозаика»

Переглядів: 1104 0 28.06.2018 в 15:00:51 Новини району
В Добропольском районе стартовала акция «Экологическая мозаика»

Багатофункціональний розвиток сільських територій – стратегічна мета державної політики. Впродовж багатьох років розвитку села не приділялося достатньої уваги. Тому кількість сільського населення з року в рік зменшувалася, з карти зникали цілі села. Щоб зупинити цей процес, необхідний новий підхід до розвитку сільської місцевості, який повинен включати впровадження концепції сталого розвитку сільських територій, стимулювання підприємницької активності та диверсифікацію зайнятості сільського населення. В Добропільському районі працює програма розвитку сільських територій за підтримки Донецької обласної державної адміністрації. Протягом останніх 3 років в переважній більшості населених пунктів проведено освітлення, ремонтуються будинки культури, значно покращилася матеріально-технічна база шкіл та дошкільних навчальних закладів, встановлено ігрові дитячі та спортивні майданчики. Ведуться роботи по ремонту доріг, побудовано очисні споруди, насаджуються парки.

Це спонукає до бажання зробити естетично привабливими сільські території. Громада розмалювала зупинки, які стали візитівками сіл, облаштовуються зони відпочинку. Для надання сільським територіям індивідуальності та створення позитивного іміджу в Добропільському районі стартувала акція «Екологічна мозаїка».

Розпочалася акція з ініціативи Золотоколодязького сільського голови Тетяни Сидоренко. Було проведено облаштування занедбаної території в селі Золотий Колодязь. Дуже приємно, що ця толока зібрала активних і небайдужих мешканців, місцевих депутатів та школярів для того, щоб зробити своє село більш привабливим та гарним. На фото нижче можна подивитися етапи трансформації занедбаної території в естетично привабливу зону відпочинку. Щовечора дітлахи збираються тут і проводять своє дозвілля.

Естафету акції «Екологічна мозаїка» від Золотоколодязького сільського голови прийняла Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова.


В Добропольском районе стартовала акция «Экологическая мозаика»


В Добропольском районе стартовала акция «Экологическая мозаика»


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх