В ближайшее время начнутся работы по ремонту 22 км автодороги Доброполье - Мирноград

Переглядів: 1240 0 18.05.2018 в 11:00:33 Новини району
В ближайшее время начнутся работы по ремонту 22 км автодороги Доброполье - Мирноград

Розпочинається ремонт автодороги загального користування державного значення Т-05-15 Олександрівка – Покровськ – Костянтинопіль за маршрутом Добропілля – Мирноград. 

Спочатку удосконаленим методом поточного середнього ремонту (технологією холодного ресайклінгу) буде відновлено 10,6 км дороги сполученням Добропілля – Білицьке.

Окрім посилення дорожнього одягу та влаштування нового асфальтобетонного покриття, на об’єкті здійснюватимуться роботи з укріплення узбіч, заміни тросового огородження на металеве бар’єрного типу, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки.

Ремонт виконує ТОВ «ДАНКОМ» (на замовлення Служби автомобільних доріг у Донецькій області). Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет (кошти від митного експерименту).

Додамо, що загальна протяжність ділянки Добропілля – Мирноград становить близько 22 км. Ремонт решти траси заплановано на наступний рік за рахунок надходжень від «митного експерименту» в 2018 році.

Як зазначалось раніше, технологія холодного ресайклінгу (регенерація) дозволяє підвищити довговічність дорожнього одягу. В конструкції дороги, до укладання нового асфальтобетонного покриття, створюється міцний додатковий шар зі спеціальної органо-мінеральної суміші (відсоткове співвідношення відфрезерованого матеріалу, цементу та емульсії). Такий метод – справжній порятунок для автошляхів із надмірним транспортним навантаженням та високою інтенсивністю руху.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом – виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Зважати на тимчасові дорожні знаки, встановлені на ремонтуємих ділянках автодоріг!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх