Спортсмен из Белицкого отправился на соревнования в Польшу

Переглядів: 1275 0 31.08.2016 в 20:14:59 Новини спорту
Спортсмен из Белицкого отправился на соревнования в Польшу

1 вересня 2016р.у Польщі стартує 4-etapowy Bieg "Pamięci Dzieci Zamojszczyzny"-100km w Zamoścu(велопробіг-змагання). В ньому беруть участь люди з фізичними вадами.

Мешканець міста Білицьке ,Добриднєв Артем (Білицький дім-інтернат) мріяв про цю подорож до Польші,з метою взяти участь у змаганні. Не байдужі люди вирішили допомогти йому. Спочатку були змагання місцевого рівня , районні ,у м.Харків "Експерементальний пробіг першої категорії важкості .

Щоб підготуватися до змагань у Польщі Артема тренували фахівці своєї справи,працівники спортивно-оздоровчого комплексу"Фортуна" Поздняков Андрій та Буруянє Евген (підтримка Селіварова Г.Б).

Спортивно-реабілітаційним клубом "Марафон" м.Слав'янськ (директор Перог А.)було надано триколесний велобайк для тренування й участі у перегонах.

Технічний огляд та удосконалення спортивного знаряддя зробив мешканець с.Водяне Павлов Олександр. Нанесення відрізнювальних знаків на спортивний одяг неодноразово виконував Большаков В.В. (м.Білицьке).

Фінансову підтримку надали підприємці м.Білицьке , фермери с.Водяне та Світле:
Павлов О.
Баришкевич О.
Червоножко О.
Тахтаров І.
Сорока Л.
Подгородецький Д.
Ісаков Є.
Романенко Н.
Сичева Т.
Клімова Н.
Жидков В.
Коваль А.
Тагамлик В.
Чернявський С.
Благов В.
Мартов В.
Лагойко В.
Бутунаєв О.


28.08.2016 Артем вирушив у подорож ,взявши з собою символіку нашої країни і міста . Будемо з нетерпінням чекати повідомлень від Артема . Бажаємо йому досягти високих результатів і прославити наше рідне місто і наш край!


Спортсмен из Белицкого отправился на соревнования в Польшу


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх