Спортивное ориентирование становится популярным видом спорта в Доброполье

Переглядів: 1209 0 19.11.2013 в 20:47:26 Новини району
Спортивное ориентирование становится популярным видом спорта в Доброполье
   Найефективніші інвестиції - це інвестиції в саму людину - у молоде покоління , чий творчий і професійний потенціал повинен стати основою майбутнього нашого міста, регіону, країни!
   На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України», які направлені на забезпечення у регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів, робота в місті з цього напрямку не припиняється. 
   Особлива увага приділяється створенню умов для можливості занять фізичною культурою і спортом як для дітей, так і дорослого населення. Фізкультурно - спортивна та оздоровча сфера міста налічує 2 дитячо - юнацькі спортивні школи, центр фізичного здоров'я населення ,,Спорт для всіх”, 4 палаци спорту, 2 басейни, 3 стадіони, 34 фізкультурно - оздоровчі майданчики, 18 спортивних залів. Робота в цьому напрямку не припиняється, адже від цього залежить духовне та фізичне здоров’я підростаючого покоління.  
   Все більш популярним видом спорту в нашому місті стає спортивне орієнтування, яке поєднує в собі фізичне і розумове навантаження. Досвідчені тренери, викладачі, керівники гуртків Центру туризму і краєзнавства Добропільського відділу освіти навчають усіх охочих оволодіти навичками орієнтування. Змагання зі спортивного орієнтування проводяться у різних групах, які можуть бути сформовані як за віковим принципом, так і за рівнем майстерності учасників. Складність дистанції і її довжина визначаються за віковими групами і складністю місцевості змагань. При цьому дистанція (маршрут) повинна поєднувати в собі складності,  які спортсмен може подолати, маючи вміння орієнтуватися і хорошу фізичну підготовленість.
   Так, 14 листопада відбулося чергове змагання зі спортивного орієнтування в міському парку, в якому взяли участь більше 170 учнів з 18 загальноосвітніх шкіл .
Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх