Сотрудничество Доброполья с ПРООН - камеры видеонаблюдения и ремонты ОСМД

Переглядів: 1401 0 17.09.2017 в 09:00:28 Новини району
Сотрудничество Доброполья с ПРООН - камеры видеонаблюдения и ремонты ОСМД

Нещодавно в Києві відбувся національний круглий стіл «Розумні міста: інновації в місцевому самоврядуванні. Презентація досвіду ЄС/ПРООН МРГ-3 реалізації проектів інноваційного врядування». В заході взяли участь представники уряду, 26 міст-партнерів, міжнародних донорів, громадських організацій. Добропілля представляв перший заступник міського голови Олексій КОРМІЛЬЦЕВ.

 

Під час заходу учасники ознайомились з кращими практиками інтегрування інноваційних технологій у життя міст. Ці реалізовані нововведення вже допомогли зробити населені пункти більш комфортними для всіх жителів. Було презентовано процес впровадження та перші результати таких заходів як «Розумна Рада», «Медицина онлайн», «Кабінет мешканця», «Розумна вулиця та інтерактивна мапа міста».

 

В Добропіллі в рамках співробітництва з ЄС/ПРООН весною цього року було реалізовано проект «Безпечне місто» - встановлено 19 камер відеоспостереження в 14 стратегічно важливих місцях. Вартість робіт склала 814 тис. грн, 183 з яких виділили з міського бюджету. Також за три року участі в Програмі «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-3» було відремонтовано 23 будинки ОСББ на загальну суму більше 8,5 млн грн. 


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх