Специалисты ГСЧС г.Доброполья приняли участие в «Неделе охраны труда»

Переглядів: 1039 0 05.05.2017 в 09:00:15 Новини МНС
Специалисты ГСЧС г.Доброполья приняли участие в «Неделе охраны труда»

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Щороку 28 квітня, з метою сприяння попередженню нещасних випадків і захворювань на робочому місці в усьому світі, Міжнародна організація праці (МОП) відзначає Всесвітній день охорони праці.

Ця рекламно-роз’яснювальна кампанія спрямована на привернення уваги суспільства до проблем у сфері охорони праці та до кількості травм, хвороб і смертей, пов'язаних з трудовою діяльністю.

Цьогоріч за рекомендацією Міжнародної організація праці Україна відзначатиме День охорони праці під гаслом «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці». Свою діяльність у 2017 році МОП спрямувала на підвищення інформованості про розміри і наслідки нещасних випадків пов’язаних з виробництвом та професійних хвороб. Оскільки дані про такі нещасні випадки і хвороби мають важливе значення для профілактики, існує гостра необхідність у вдосконаленні системи реєстрації і повідомлення, а також у зборі і аналізі інформації про безпеку і гігієну праці на національному рівні.

Оптимізація збору достовірних даних сприятиме встановленню пріоритетів та ефективній реалізації національних профілактичних програм на робочих місцях. Крім того, гармонізація національних систем реєстрації і повідомлення дозволить отримати більш точне уявлення про прогрес, досягнутий у цій галузі.

Фахівці 19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області активно включилися, підтримали і провели «Тиждень охорони праці» в своїх підрозділах, визначили додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам під час виконання службових обов'язків, підвищення рівня безпеки й умов праці, протягом тижня вшанувати пам’ять загиблих працівників ДСНС.

19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх