Специалисты Управления Гоструда провели семинар в Белозерском горном лицее

Переглядів: 962 0 19.02.2018 в 11:00:26 Новини підприємств
Специалисты Управления Гоструда провели семинар в Белозерском горном лицее

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері Анатолій Мельник та головний державний інспектор відділу гірничотехнічного нагляду у Добропільському регіоні Олександр Оріщенко провели семінар в Білозерському гірничому ліцеї.


Анатолій Мельник зазначив основні аспекти вимог законодавства України про охорону праці щодо профілактики нещасних випадків та їх попередження, проведення навчання та інструктажів з питань охорони праці, порядку організації ефективної роботи, спрямованої на створення належних, безпечних і здорових умов праці та запобігання виробничого травматизму. Також було наголошено на обов’язках керівництва по втіленню заходів зі створення безпечних умов праці в Білозерському гірничому ліцеї, на профілактиці травматизму в навчальному закладі з питань охорони праці, медичних оглядах та профілактиці професійних захворювань.


В ході семінару присутнім працівникам були надані відповіді та роз`яснення на запитання стосовно вимог законодавства з охорони праці, медичних оглядів, безпечної експлуатації електроприладів та інше.


Джерело: http://dn.dsp.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх