Сотрудники Криминальной исполнительной инспекции провели со школьниками игру "Правовое лото" + ФОТО

Переглядів: 1436 0 18.12.2014 в 22:03:54 Новини бібліотек
Сотрудники Криминальной исполнительной инспекции провели со школьниками игру

   17 грудня в читальному залі Центральної міської бібліотеки проходила вікторина «Правове лото». Вікторина була проведена для учнів 6 – А класу НВК № 5, які завітали в гості до бібліотеки разом зі своїм класним керівником Івановою Наталею Миколаївною. Також для виховної бесіди були зарошені співробітники Кримінальної виконавчої інспекції Власова Тетяна Миколаївна – старший інспектор, старший лейтенант внутрішньої служби та Доля Юлія Юріївна – інспектор, старший лейтенант внутрішньої служби.

   Співробітники інспекції докладно та зрозуміло розповіли дітям про наслідки правопорушень, про відповідальність неповнолітніх за скоєні злочини. Бесіда викликала жваві обговорення між учнями та класним керівником школярів.

   Наприкінці заходу учні в формі гри мали змогу продемонструвати отримані знання в галузі права. Найбільш емоційним та цікавим для дітей виявився конкурс про порушення тих чи інших прав казкових героїв. Взагалі захід виявився дуже пізнавальним та цікавим для всіх його учасників. Тож, наостанок всі виявили надію на те, що такі зустрічі в бібліотеці будуть і надалі.

Воронцова В.В.,

бібліотекар ВО ЦМБ

Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх