События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 906 0 05.03.2019 в 13:30:26 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

25.02.2019 відбулася апаратна нарада під головуванням в.о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніли Пітик за участі керівників структурних підрозділів.Обговорювалися питання виконавської дисципліни, про здійснення контролю за виконанням рішень суду, проведення самоперевірки з окремих питань діяльності управління, організацію роботи по виплаті житлових субсидій, проведення індексації пенсій та інші.

   25.02.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в апаратній нараді при голові Добропільської райдержадміністрації.

  26.02.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик провела зустрічі з ветеранською організацією Добропільської міської ради ветеранів Афганістану та громадською організацією Ветеранів Афганістану Добропільського району.

  26.02.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва провела виїзний прийом громадян та зустріч у трудовому колективі Золотоколодязької сільської ради.

   26.02.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К. Шевелєва провела зустріч-урок та флешмоб з учнівською молоддю Золотоколодязянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради.

   27.02.2019 – в.о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної та в засіданні районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та ін. соціальних виплат, які пройшли в Добропільській райдержадміністрації.

  28.02.2019 – заступник начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Н. Громило провела зустріч з представниками Добропільської міської Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

  01.03.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в робочій нараді з членами робочої тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат з питань стягнення боргу з ЄСВ.

   01.03.2019 – в. о. начальника управління Н. Пітик за участі в.о. начальника Добропільського відділу ДВС Лашиної А.В. провели засідання робочої групи з координації діяльності по наповненню бюджету Добропільського об’єднаного управління ПФУ Донецької області.

  01.03.2019 – заступник начальника управління Н. Громило взяла участь у засіданнях комісій міської ради та райдержадміністрації з питань призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

   За минулий тиждень:

- до керівництва управління на особистий прийом звернулося 19 осіб;

- працівники юридичного відділу взяли участь у 1 судовому засіданні по захисту прав ПФУ як державного органу;

- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 362 звернення, що на 9,3 % менше, ніж за попередній тиждень (399 звернень). Прийнято: 58 заяв на перерахунок пенсій, 11 – на первинне призначення пенсії, 1 особа надала заяву про взяття на облік з інших регіонів України, за виготовленням електронного пенсійного посвідчення звернулась 4 особи, 10 – за поновленням виплати пенсій;

- на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 33 особи;

- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 31 особа;

- засобом скайп-зв’язку скористалися 2 особи.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх