События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

Переглядів: 1120 0 18.02.2018 в 14:00:48 Пенсійний фонд України
События недели в Добропольском объединенном управлении ПФУ

12.02.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про активізацію роботи з боржниками щодо добровільної сплати боргів, співпрацю з органами місцевого самоврядування щодо створення віртуальних робочих місць, складання плану роботи з особами з обмеженими фізичними можливостями та ін.

 

12.02.2018 начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 2 Корнєєва Наталія Сергіївна провела виїзний прийом громадян у Білицькій міській раді. 

 

12.02.2018 начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1 Дегтяр Ірина Петрівна провела квест-гру на тему «Пенсійна система і ти. Знай більше!» з учнями Білицького професійного ліцею. 

 

13.02.2018, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в Добропільському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України відбувся «День відкритих дверей» для представників громадських організацій «Добропільської міської ради ветеранів Афганістану» та «Ветеранів Афганістану Добропільського району» за участю начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Гулана Олега Борисовича, першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни.

 

15.02.2018 начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя Миколаївна провела виїзний прийом громадян у складі мобільного соціального офісу в Білозерській міській раді.

За минулий тиждень:

-за принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 492 звернення, що на 18,7 % менше, ніж за попередній тиждень (605 звернень). Прийнято: 40 заяв на перерахунок пенсії, 9 – на первинне призначення пенсії, 73 особи отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 7 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 10 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 11 осіб – за поновленням виплати пенсій. 

-На Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 151 користувача. Станом на 15.02.2018 року 87 осіб отримали консультації та надали необхідні документи без черг.

-кількість громадян, які звернулися на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку за попередній тиждень складає 14 осіб.


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх