События недели Добропольского объединенного управления Пенсионного фонда Украины

Переглядів: 1172 0 24.01.2018 в 15:00:47 Пенсійний фонд України
События недели Добропольского объединенного управления Пенсионного фонда Украины

15.01.2018 відбулась апаратна нарада під головуванням начальника управління Гулана Олега Борисовича, за участю першого заступника начальника управління Пітик Неоніли Євгеніївни, заступника начальника управління Громило Наталії Миколаївни та керівників структурних підрозділів. Обговорювались питання про співпрацю зі ЗМІ, результати анонімного анкетування з питань діяльності управління, результати звірки з правоохоронними органами щодо вживання заходів за переданими матеріалами та ін.

    16.01.2018 начальник управління Гулан Олег Борисович провів виїзний прийом громадян у селищі Новодонецьке та надав мешканцям індивідуальні консультації.
    18.01.2018 перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна прийняла участь у нараді з суб’єктами підприємницької діяльності міста, де розглядалося одне з основних питань – „Функції контролю інспектора праці за дотриманням законодавства про працю”. 
   18.01.2018 перший заступник начальника управління Пітик Неоніла Євгеніївна прийняла участь у нараді з представниками бізнесу району щодо питань додержання мінімальних гарантій оплати праці за участі представників органів прокуратури, Головного управління Держпраці у Донецькій області, Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області.
   19.01.2018 начальник відділу обслуговування громадян №2 Ляшенко Тетяна Іванівна провела з учнями Олександрівської ЗОШ І¬–ІІІ ст. зустріч-урок та флешмоб на тему: «Дбаю про пенсію батьків – обираю легальну зарплату!»
   За минулий тиждень:
- За принципом «Єдиного вікна» відділом обслуговування громадян №1 зареєстровано 575 звернень, що на 29,8 % більше, ніж за попередній тиждень (443 звернення). Прийнято: 47 заяв на перерахунок пенсії, 15 – на первинне призначення пенсії, 70 осіб отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, 7 осіб звернулися за переведенням пенсійних виплат до управління, 12 – за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 13 – за поновленням виплати пенсій. 
- На Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 141 користувача. Станом на 18.01.2018 року 22 особи вже отримали консультації та надали необхідні документи без черг. Збільшується кількість громадян, які звертаються на прийом до управління за допомогою скайп-зв’язку. Так, за попередній тиждень зареєстровано три звернення.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх