Собственники недвижимости пополнили бюджет Доброполья на 314 тыс. грн.

Переглядів: 1464 0 06.09.2016 в 02:50:52 Новини податкової інспекції
Собственники недвижимости пополнили бюджет Доброполья на 314 тыс. грн.

За вісім місяців поточного року платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки до місцевого бюджету сплачено 314,2 тис. гривень. Це майже на 177,0 тис. гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

Для фізичних та юридичних осіб, які є власниками об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, механізм сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, відрізняється.

Так, для платників - фізичних осіб 29 серпня 2016 року сплинув термін сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що перебувало у власності у 2015 році. Фізичними особами до місцевої скарбниці перераховано 40,3 тис. гривень.

Платники - юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають до податкової інспекції за місцезнаходженням об'єкта/об'єктів оподаткування декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально. На даний час юридичні особи поповнили місцевий бюджет на 273,9 тис. гривень, що на 137,1 тис. гривень більше у порівнянні з показниками 2015 року.

З більш детальною інформацією щодо правильності визначення платників податку на нерухомість та механізму нарахування зазначеного податку можна ознайомитись за посиланням  http://dn.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/264946.html

 

 

 Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області

 

 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх