Сундучок достижений ансамбля современного танца "Радуга-Шанс»

Переглядів: 891 0 28.05.2019 в 10:30:34 Творчість
Сундучок достижений ансамбля современного танца

 Весь навчальний рік наповнювали свою скриньку досягнень самі маленькі вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю сучасного танцю «Райдуга-Шанс». 25 травня на підсумковому творчому звіті керівники разом з вихованцями порахували особисті досягнення  та досягнення всієї групи. Результат відмінний! В репертуарі групи сім хореографічних композицій, серед яких найулюбленіші: «Їжачки», «Українські візерунки», «Долоньки», «Олівці-малівці». 

    За цей навчальний рік юні танцюристи прийняли участь у Всеукраїнських конкурсах «Зіркові малята» та «Mix Dance Cup», у Міжнародному конкурсі «Сузір'я Святогір'я», на яких показали високий рівень підготовки, стали Лауреатами І премії,  продемонстрували свою майстерність на  звітному концерті колективу.

   Разом з дітьми завжди поруч батьки, які їх підтримують, переживають, вболівають та пишаються  ними. Підводячи підсумки керівники колективу «Райдуга-Шанс» Рудь Людмила Костянтинівна, Бойко Олександр Федорович та акомпаніатор Ковальова Зоя Володимирівна вручили дітям заслужені нагороди, дипломи та медалі. Діти з гордістю понесли нагороди до своїх творчих портфоліо, які вже є у кожного вихованця. Цей день вихованці будуть пам'ятати довго, а нагадувати про нього будуть світлини зроблені батьками. Смаколики зробили свято ще приємнішим.

  Попереду довгоочікувані літні канікули. Бажаємо всій малечі і дорослим гарного відпочинку, набратися здоров'я та з новими силами почати 2019 - 2020 навчальний рік.  Ми  чекаємо на вас. Хай вам щастить!

Людмила Рудь - керівник колективу "Райдуга-Шанс"


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх