Ищем работу вместе - Добропольский центр занятости

Переглядів: 1231 0 24.11.2017 в 13:00:24 Центр зайнятості
Ищем работу вместе - Добропольский центр занятости

Сьогодення вимагає від нас чіткого реагування, тому використання нових форм та методів в роботі служби зайнятості стає традиційним. 

Фахівці Добропільського міського центру зайнятості  намагаються максимально сприяти в працевлаштуванні шукачам роботи, оперативно  здійснювати підбір персоналу для роботодавців.  Ми застосовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта, підвищуємо культуру обслуговування. Нам важливо створити атмосферу доброзичливості та довіри між відвідувачами і фахівцями, зрозуміти, що потрібно саме цьому клієнту та запропонувати йому шляхи вирішення проблем працевлаштування.

Саме для цього у центрі зайнятості з’явилися адміністратори залу. Ці фахівці поєднують функції профінформатора, диспетчера та особистого консультанта з працевлаштування.  Вони перші зустрічають людину, яка завітала до центру зайнятості. Їх завдання - з’ясувати мету звернення до служби зайнятості, ознайомити з послугами, які можна отримати, актуальними вакансіями, допомогти швидко зорієнтуватися серед послуг служби зайнятості та підібрати саме ті, які потрібні людині.

Якщо є підходяща робота, адміністратор залу узгоджує співбесіду претендента на вакансію з роботодавцем та видає направлення на працевлаштування. 

Завдяки роботі адміністраторів залу 172 людини протягом 10 місяців 2017р. знайшли роботу до надання статусу безробітного.

Шукаєте роботу – тобі Вам до нас!


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх