В Доброполье презентовали новые виды масс-медиа

Переглядів: 869 0 28.01.2019 в 08:30:29 Творчість
В Доброполье презентовали новые виды масс-медиа

За круглим столом 23січня в школі №19 зібралися керівники шкільних редакцій,  щоб обговорити  тему: «Шкільні ЗМІ: нові медіа для сучасних підлітків». Тетяна Лисенко, методист з організації дитячих та юнацьких ЗМІ Центру дитячої та юнацької творчості,  не тільки презентувала нові види мас-медіа, але й організувала дискусію, під час якої керівники шкільних медіа дійшли висновку, що для сучасних підлітків динамічний інтерфейс Інтернету – це комфортний  простір, в якому вони  почуваються як риба у воді. Для них - це і засіб розваги, і засіб доступу до світу інформації. 

Вони знають новітні види  мас-медіа, швидко орієнтуються в медійному просторі, добре володіють комп’ютером, Інтернетом, застосовують медійні технології, уміють створити сайт, вести свій блог, готувати медіатексти, здатні  використовувати, оцінювати і передавати повідомлення в різних формах тощо. Тому сьогодні  таке покоління дітей називають медійне. Добре це, чи погано?  Шукали разом відповіді на ці питання. Розглянули також позитивні й негативні тенденції  впливу мас-медіа на школяра.

Євген Сагайдак, керівник студії ТБ і преси «Рожевий слон», у практичній  частині представив досвід роботи студії з впровадження нових медіатехнологій,  а керівники шкільних редакцій Наталя Сковородкіна (ЗЗСО№18), Дар’я Яремчук (НВК №7)  поділилися досвідом роботи  з  даної теми. Міське методичне об’єднання керівників шкільних ЗМІ пройшло продуктивно, розглянута тема актуальна для сьогодення.  По закінченню зустрічі всі учасники круглого столу отримали сертифікати.


Джерело: https://dobr-cdut.jimdo.com


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх