В Доброполье сельскохозяйственная ярмарка "Селяне - шахтерам" оказалась на грани срыва

Переглядів: 1218 0 15.08.2018 в 13:00:44 Новини району
В Доброполье сельскохозяйственная ярмарка

 Вже стало доброю традицією на честь святкування Дня міста і Дня шахтаря проводити сільськогосподарський ярмарок. В цей день аграрії району вивозили свою продукцію,яку продавали за цінами, нижчими за ринкові. А художні колективи дарували жителям міста гарний настрій, веселі пісні.

     Цього року також планувалося проведення ярмарку «Селяни – шахтарям».

    На засіданні оргкомітету було прийнято рішення звернутися до Добропільської міської ради з листом про погодження місця проведення ярмарку.
    Через декілька днів до райдержадміністрації надійшла позитивна відповідь, а 6 серпня міськвиконком повідомив, що на вказаній території проведення ярмарку є неможливе, так як це буде заважати заходам, які вже заплановані ними, і запропонували розташувати ярмарок в іншому місці.

    Проте практика минулих років свідчить, що проведення ярмарку у визначеному місці є малоефективним у зв’язку з низьким відвідуванням заходу мешканцями міста, а тому організаційний комітет прийняв рішення про недоцільність проведення сільськогосподарського ярмарку на території, визначеній керівництвом міста.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх