О капитальном ремонте моста через реку Бык

Переглядів: 1646 0 04.08.2018 в 08:00:07 Новини комунальних служб
О капитальном ремонте моста через реку Бык

Ще в 2017 році було розпочато роботи з капітального ремонту моста через несудноплавну річку Бик на автомобільній дорозі державного значення Т-05-14 Добропілля - Красний Лиман (в районі с. Ганнівка). Але під час виконання робіт стався обвал опори мосту, що призвело до необхідності виконання коригування проектної документації.

   Об'єкт знаходиться на одній з двох головних доріг, що з'єднують північ і південь області, по якій їздять не тільки вантажні автомобілі, але й пасажирські автобуси, навіть міжнародні.

  Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Донецькій області, на теперішній час виконано корегування проектно-кошторисної документації, проведена державна інвестиційна експертиза та затверджена в установленому законом порядку.
  На підставі Закону України «Про публічні закупівлі» ще 4 липня були оголошені відкриті торги «ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» ГБН Г.1-218-182:2011 «Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та перелік робіт».
  16 серпня планується укладання договору на капітальний ремонт моста. Згідно проекту договору, термін виконання робіт – до 29 грудня поточного року.


Джерело: Добропільська районна рада

Мітки: река, мост


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх