Шахти ДТЕК Добропіллявугілля сплатили понад мільярд гривень податків

Переглядів: 761 0 18.09.2019 в 07:30:39 Новини підприємств
Шахти ДТЕК Добропіллявугілля сплатили понад мільярд гривень податків

Понад 1,1 млрд грн сплатили до бюджетів усіх рівнів підприємства ДТЕК Добропіллявугілля за 8 місяців поточного року. Надходження збільшилися на 219 млн грн у порівнянні з аналогічним періодом 2018-го.

Значна частина відрахувань, - 159 млн грн, - це податки з шахтарських зарплат. Тож чим більше зростають заробітки шахтарів, тим більше грошей йде до казни. До речі, за минулий рік шахтарі Добропілля стали отримувати майже на 20% більше, ніж минулого року.

Ще 32,3 млн грн - плата за використання надр, землю і екологічний податок.

«Наші шахти та збагачувальні фабрики - основні роботодавці регіону. У нас працюють вісім тисяч жителів Добропілля і навколишніх районів. Тож працюємо чесно і відповідально, залишаємось  сумлінним платником податків. Ми розуміємо, що своєчасні податкові відрахування – це стабільна виплата зарплат бюджетникам, утримання шкіл і лікарень, конкурентоспроможна економіка і достойне життя для міст і селищ, де живуть і працюють наші співробітники і їх сім'ї»,- певен Юрій Чередниченко, генеральний директор ДТЕК Добропіллявугілля.

Нагадаємо, що з місцевих бюджетів великого Добропілля фінансуються органи місцевого самоврядування, заклади освіти (школи, дитячі садки), первинна медико-санітарна, амбулаторно-поліклінічна та стаціонарна допомога (дільничні лікарні, медичні амбулаторії, фельдшерсько-акушерські та фельдшерські пункти), сільські, селищні і міські палаци культури, клуби та бібліотеки.

На що саме підуть податки від шахтарів ДТЕК Добропіллявугілля вирішать місцева влада і громада.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх