Серце забуте зігрійте Добром

Переглядів: 1305 0 05.10.2015 в 09:52:25 Новини бібліотек
Серце забуте зігрійте Добром

   Стало доброю традицією відмічати день людей похилого віку в чудову пору – пору золотого листя, в перший день жовтня. В цей день ми, діти та внуки, висловлюємо щиру подяку нашим дідусям та бабусям за теплоту їх сердець, за віддані праці сили, за досвід, яким вони постійно діляться з молодим поколінням.

   Першого жовтня в нашому місті в приміщенні управління та соціального захисту населення відбулося, як ми його назвали, свято Мудрих людей. Ми,  працівники дитячої бібліотеки, з радістю відгукнулися на прохання директора територіального центру соціального обслуговування населення Тарасової Тетяни Миколаївни провести свято «Серце забуте зігрійте Добром».

  З привітнім словом до присутніх звернувся замісник міського голови Курдя Ігор Іванович, який щиро подякував людям похилого віку за вогонь душі, який зберегли наші літні жінки та чоловіки, і який був дарований їм вище. Не раз згадав почесний гість про лихі години, які пережили наше старше покоління і про те, що ми в неоплатному борзі перед нашими батьками. І дуже добре, що в нашому місті є такі люди, які піклуються про людей похилого віку.

  Прийшли поздоровити зі святом своїх підопічних начальник управління соціального захисту  населення Ширина Ірина Володимирівна. Слово від ветеранів війни та праці отримав Жук Микола Павлович, який теж наголосив, що без мудрих людей не відбувається не одна значуща подія в нашому місті.

  Зі словами подяки  на адресу працівників територіального центру звернулася Кубрак Лідія Олександрівна, яка подякувала щирим та добрим людям за увагу та піклування про тих, хто залишився на одинці зі своєю старістю, проблемами та хворобами. А Хижняк Тетяна Іванівна доказала всім присутнім, що роки – це не тягар, а пора для самореалізації. Жінка активна, життєлюбна, приймає участь у всіх заходах: читає вірші, підтримує молоде покоління.

   Прикрасою свята стала участь у ньому вихованців художньої самодіяльності будинку культури шахти «Добропільська». В концерті для людей похилого віку прийняли участь – зразкова естрадна  дитяча студія «Сузір’я» (керівник Юрченко Л.В.), студія ведучих «Престиж» (керівник Цецхладзе Л.Р.), зразковий танцювальний колектив «Аеліта» (керівник Ходневич Г.М.). Музичний супровід заходу був організований працівниками музичної школи №1  - Пасічник А.А.

  На закінчення свята виступила Тарасова Т.М., яка висловила подяку всім присутнім, поздоровила зі святом та запросила на чаювання.

   Источник: http://lib-kinder.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх