Сельский голова из Золотого Колодца представила Добропольский район на сессии Академии лидерства Совета Европы

Переглядів: 1174 0 02.04.2017 в 12:00:58 Новини місцевої влади
Сельский голова из Золотого Колодца представила Добропольский район на сессии Академии лидерства Совета Европы

В рамках навчання по Програмі Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні», з 24 по 25 березня представники органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей зібралися у Львові на 2-у сесію Академії лідерства Ради Європи. Добропільський район представила Тетяна Сидоренко, Золотоколодязький сільський голова.

 Учасники здобували знання у тренінгах, присвячених питанням стилів лідерства, побудови ефективної команди і комунікації в колективі, громаді та з усіма зацікавленими сторонами на місцевому, регіональному й національному рівнях. 

   Продовженням цього заходу став візит делегацій до м.Кракова Республіки Польща 27 та 28 березня. Слухачі мали можливість прийняти участь у декількох тематичних блоках на різні тематики, серед яких: побудова та успішне впровадження належної регіональної стратегії стимулювання; вплив інфраструктурних інвестицій на розвиток регіональної економіки; туристичне самоврядування та контроль у порівнянні з місцевим самоврядуванням та ін.

   За враженнями Тетяни Борисівни навчання виявилося дуже цікавим та  плідним, а здобуті знання стануть у пригоді для втілення на сільських територіях Добропільщини. Крім того, стали корисними нові знайомства з представниками інших органів місцевого самоврядування для подальшої співпраці.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх