Села Добропольского района обрастают мусорными свалками

Переглядів: 1581 0 20.02.2017 в 12:00:39 Новини району
Села Добропольского района обрастают мусорными свалками
Відбувся робочий візит голови районної ради Тамари Бєлянкіної разом з представниками КП «Агрокомсервіс» до Криворізької та Добропільської сільських рад. Розглядалися питання водопостачання та вивозу твердих побутових відходів.

На сьогоднішній день заборгованість населення за водопостачання в Криворізькій сільській раді складає близько 2 000 грн., в Добропільській сільській раді – близько 1 000 грн..

В ході зустрічі з керівництвом сільських рад було визначено заходи щодо погашення заборгованості. Тамара Бєлянкіна наголосила на необхідності проведення роз’яснювальної та претензійної роботи з населенням.
Щодо вивозу сміття, визначили необхідним складання схеми розміщення баків для сміття та проведення роботи по укладанню договорів з населенням. На теперішній час в Криворізькій сільській раді укладено менше 30 % договорів на вивіз твердих побутових відходів, але проїжджаючи селом Новофедорівка можна побачити несанкціоновані сміттєзвалища в центрі села, в інших місцях, лісополосах.
В той же час, окремі жителі населених пунктів відмовляються заключати договори, пояснюючи відсутністю сміття в господарстві.
Ці два питання (водопостачання та вивіз сміття) керівництвом районної ради взято на жорсткий контроль і, якщо ці проблеми не будуть вирішені найближчим часом, то КП «Агрокомсервіс» вимушено буде розірвати договори на надання послуги. В черговий раз закликаємо сільських голів разом з депутатами провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, щоб не залишити людей без цих послуг.

Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх