Сборная Доброполья по мини-футболу успешно выступила во Всеукраинском турнире

Переглядів: 1450 0 30.12.2015 в 19:15:17 Новини спорту
Сборная Доброполья по мини-футболу успешно выступила во Всеукраинском турнире

  Вже котрий рік поспіль, збірна команда з міні-футболу ( тренери Грибаускас В.Ш., Єршов І.О.) приймає участь у престижному турнірі м.Лозова, який присвячується пам’яті видатного тренера С.Лобача і триває 4 дні.

   Цього разу учасниками стали 8 команд юнаків 2001 року народження з Харкова, Лозової, Добропілля (Білозерське, Новодонецьке), Павлограду, Слов’янська, Краматорська, Першотравенська. Високий спортивний рівень та статус заходу підвищували команди спортивного інтернату ФК «Металіст» Харкова; неодноразова переможниця Першостей Донецької області – команда Слов’янська та сильні команди Краматорська і Лозової.

   У результаті запеклої боротьби, наша команда, поступилась у фіналі третім місцем футболістам Лозової ( по пенальті, з рахунком 8:7).Найкращим воротарем змагань обрано Білозерського спортсмена – Карцець Ігора.

   Окрім основної лінії заходу, з метою подальшої популярізаціїї футболу проводились всілякі спортивні лотереї та конкурси. Але, мабуть, самою яскравою подією, яка вразила юних футболістів, стала товариська зустріч між командою ветеранів Лозової і командою тренерів дитячих команд, які приїхали на цей турнір. Дорослі футболісти, своєю фізичною формою, особистим прикладом, у черговий раз довели дітлахам про користь та необхідність систематичних занять фізичною культурою і спортом.

   І підростаюче покоління з гордістю та високою емоційністю вболівало за своїх тренерів.

   Переможці та учасники турніру отримали кубки, грамоти, медалі, солодощі та мячі.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх