С начала года добропольские полицейские выявили более 70 случаев хранения наркотиков

Переглядів: 1210 0 06.08.2016 в 10:36:06 Новини поліції
С начала года добропольские полицейские выявили более 70 случаев хранения наркотиков

За добу співробітники поліції двічі вилучили марихуану у місцевих жителів. У всіх випадках правопорушники зберігали «травку» для власного вживання. Тепер молодикам загрожує від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

З початку року поліцейські викривали близько 70 місцевих жителів в незаконному зберіганні наркотиків. В більшості своїй несвідомі громадяни траплялися саме з листям конопель або уже висушеною і готовою до вживання марихуаною.

Так, за минулу добу співробітники Доброппільського відділення поліції знову задокументували два факти зберігання марихуани місцевими мешканцями.

В селищі Водянське Добропільського району поліцейські зупинили 56-річного місцевого жителя, який раніше вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків та крадіжки. Під час огляду речей чоловіка поліцейські виявили газетний згорток з коноплею. Правопорушник пояснив, що марихуану зірвав ще в минулому році, а зараз взяв з собою для того, щоб викурити її та розслабитися.

За аналогічних обставин правоохоронці в цей же день зупинили ще одного раніше судимого 36-річного жителя Добропілля, у якого також вилучили газетний згорток з марихуаною. Чоловік пояснив, що коноплю він зірвав пару днів тому для власного використання.

Все вилучене направлено на експертизу. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі строком до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх