С четвертого этажа здания Добропольской полиции выпрыгнул мужчина

Переглядів: 3633 0 30.11.2016 в 15:36:31 Новини поліції
С четвертого этажа здания Добропольской полиции выпрыгнул мужчина

Керівництвом ГУНП в Донецькій області розпочато ретельну перевірку обставин, за яких сталося падіння мешканця Добропілля з вікна актової зали Добропільського відділення поліції. Наразі 33-річний місцевий мешканець перебуває у лікарні. Згідно з результатами експрес-тестування чоловік знаходився у стані наркотичного сп’яніння.

Мешканець Добропілля був запрошений для проведення опитування в рамках розслідування майнового злочину, вчиненого 26 листопада на території міста.

Чоловік прийшов до відділу поліції близько 16-ї години вечора. Спілкування відбувалось на 4-му поверсі у кабінеті співробітника кримінальної поліції. По завершенню розмови правоохоронець та чоловік вийшли на сходи, де на кілька хвилин поліцейський залишив опитуваного самого у коридорі, а коли повернувся, то побачив, що чоловіка немає, при цьому двері до актової зали були відкриті.

Увійшовши всередину, правоохоронець побачив відкрите вікно та чоловіка, який лежав на землі у дворі відділення поліції.

Поліцейський негайно викликав швидку допомогу, постраждалого було госпіталізовано до травматологічного відділення Добропільської лікарні.

Наразі встановлено попередній діагноз потерпілого – закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітини, перелам ребер та – за результатами експрес-тестування - сп’яніння метамфетаміном та канабісом.

Матеріали стосовно цієї події направлені до прокуратури Донецької області.

 

Відділ комунікації

поліції Донецької області


Джерело: https://dn.npu.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх